Mit navn er Marwijn (sig Marvin) van der Poel. Jeg er født og opvokset i Holland og har siden 2015 været bosat i DK. Som et resultat af min forkærlighed til rytmer og at arbejde med grupper, har jeg skabt nogle rytme-programmer, som har vist sig at være en stor succes samt have en positiv effekt på grupper og organisationer. Derfor grundlagde jeg DRUM4FUN.dk i 2014: et firma som laver percussion workshops. Jeg lægger stor passion og entusiasme i enhver workshop. Det er fantastisk at mærke energien fra folk, som trommer sammen.

I 2013 blev jeg uddannet cum laude fra Konservatoriet i Rotterdam (CODARTS) med speciale i “Latin & Brazilian percussion”. Jeg er officielt certificeret percussion lærer. Foruden arbejdet som workshop instruktør, er jeg også percussionist i forskellige bands, projekter og genre. I 2005 blev jeg Bachelor i Business & Entrepreneurship.

Jeg ønskede at skabe en kraftfuld rytmisk energizer med dynamiske funktioner, så jeg bragte de farvede handsker på banen. Resultatet var forbløffende, målt på deltagernes reaktioner, energien, morskaben og fordi det tydeligvis skabte nye dynamiske muligheder.

Jeg kalder denne energizer HAPPY-CLAPPY-BEATS! Fordi dette beskriver præcis, hvad det er, og hvad det handler om.

TooT_final_groot-28 small