LOGO 41

DEN RYTMISKE ENERGIZER

til seminarer, konferencer, møder og andre firmaevents

Vores energizer

Skab glæde og energi – på 10 til 30 minutter!

Den perfekte energizer eller icebreaker

Er I på udkig efter en anderledes aktivitet, der kan sætte gang i jeres firmaevent? Vil I bryde den formelle tone under et seminar? Med HAPPYCLAPPYBEATS! får I en rigtig energiindsprøjtning fuld af farve, sjov og glæde. Deltag i vores rytmiske indslag og få deltagerne op på dupperne.

 

045 happyclappybeats.com energiser

Hvad er det præcist?

HAPPYCLAPPYBEATS! er et kort indslag designet som en energisk aktivitet. Vi benytter farvede handsker, vi klapper, vi tramper og skaber dynamisk samspil. Vi starter med at inddele deltagerne i forskellige grupper. Når deltagerne er godt kørende, beder vi dem om at tage de farvede handsker på, hvilket skaber forskellige sektioner og udfordrende teamwork. Vi arbejder hen i mod et meget energisk og rytmisk samspil.

Hvor som helst, når som helst

Vores energizer passer til enhver lejlighed, enhver gruppe, til hvilket som helst formål, hvor og hvornår det skulle være. Eksempler herpå er møde kick-off eller ice-breaker, aktivitet mellem talere eller seminarer, middel mod en efter-frokost nedtur eller som en afsluttende event for et gruppemøde. Denne 5-45 minutters event genererer ny energi og samspil hos deltagerne.

happy clappy beats pwc

Perfekt til både teambuilding og sjove arrangementer

HAPPYCLAPPYBEATS! er en sjov såvel som en teambuildende aktivitet. I bestemmer selv graden af sjov kontra teambuilding – afhængig af målet med jeres event. Vi skræddersyr programmet til jeres behov.

Vores instruktører er eksperter i, at få folk engageret og har bred erfaring. Vi har haft fornøjelsen af at lave HAPPYCLAPPYBEATS! for firmaer som Shell, Rabobank, PricewaterhouseCoopers, Waternet Amsterdam, Ikea for at nævne nogle stykker.

Please Kontakt os for at drøfte jeres behov. Udfyld vores booking formular og vi giver et tilbud inden for én arbejdsdag.

Kontakt os

Email: info@happyclappybeats.com
Tlf. Danmark: (+45) 42299570
Tlf. Holland: (+31)(0)6-42299570

 

Book os/indhent tilbud

Gå til booking formular

Fakta

Designet til: firma events, pauser, møder, seminarer, etc.


Vi skræddersyr vores energizer til jeres behov


Støjniveau: lav


Professionel instruktør


Kan afholdes hvor som helst, såvel indenfor som udenfor


Redskaber: farvede handsker, body percussion, bevægelse


Stående eller siddende: begge dele muligt


Varighed: 5-45 min. (20 min. er det mest almindelige)


Antal deltagere: 20-5000 personer eller flere

Testimonials

“Tusind tak for din fantastiske energi og for at få alle så involveret. Det var præcis, hvad vores team havde behov for.”

Sarah Smith, Logistic Manager, Ikea


“Vi vidste ikke, hvad vi kunne forvente, men så snart vi var gået i gang, tænkte jeg, det her skal nok blive sjovt. Alle var så begejstrede…hvilket i stor grad skyldes din energi og entusiasme. Tusind tak for virkelig at have tilført værdi til vores event.”


Ella Fuyima, Operations Manager, QPS